Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, cu sediul in Timisoara, Piata Unirii nr.5, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr.  J35/3433/2020, avand  CUI RO 43338090, tel:0791444800 utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, in calitate de proprietar al www.biotaintima.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. 

Conform prevederilor legale, S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email la info.biotaintima@gmail.com  sau prin posta la adresa Timisoara, Piata Unirii nr.5, jud. Timis.

DATELE COLECTATE

 • nume si prenume
 • informatii privind data nasterii
 • IP
 • informatii de contact inclusiv adresa de email;
 • informatii demografice precum: codul postal, adresa, preferinte si interese;
 • alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale

 SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

 • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.biotaintima.ro
 • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

MODALITATEA DE COLECTARE A DATELOR:

 • Formular inscriere newsletter
 • Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, adresa de e-mail) de catre S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, cu sediul in Timisoara, Piata Unirii nr.5, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr.  J35/3433/2020, avand  CUI RO 43338090, sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic (4-5 campanii/luna) informatii privind promotii, produse si evenimente.

  Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse.

  S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri.

  Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL sau pe email la info.biotaintima@gmail.com

 • Formular creare cont
 • Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa, adresa de e-mail) de catre S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, nu sunt folosite in scopuri de marketing si/sau statistice. Datele sunt colectate in vederea facilitarii procesului de plasare a comenzilor, urmarirea lor, precum si pastrarea unui istoric al activitatii dumneavoastra de cumparare pe acest site.

  Aceste informatii vor fi stocate pana in momentul in care veti solicita stergerea contului, cu exceptia situatiiilor in care datele inscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (in aceasta situatie, datele trebuiesc pastrate, conform legislatiei romane in vigoare, pentru o perioada de 10 ani). S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate.

  In vederea modificarii, stergerii, rectificarii sau accesarii datelor  furnizate prin intermediul acestui formular, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la numarul de tel 0791444800 si/sau la adresa de e-mail info.biotaintima@gmail.com . De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

  • Formular plasare comanda

  Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala) de catre S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL sunt folosite cu buna credinta, in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale ce deriva din contractul comercial la distanta, instituit in momentul confirmarii comenzii.

  –          Adresa de email  info.biotaintima@gmail.com va fi utilizata in scopul confirmarii comenzii, a expedierii facturii si a informatiilor de tracking al coletului/coletelor ce vor contine produsele comandate; Tot catre aceasta adresa de mail vom trimite eventuale informari sau solicitari ce vizeaza exclusiv indelinirea obligatiilor contractuale ce vizeaza procesarea si expedierea comenzii;

  –          Numele, prenumele, numarul de telefon si adresa vor fi utilizate in scopul crearii documentelor de transport si vor fi utilizate de firmele de curierat partenere GLS in numele S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL exclusiv in scopul indeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrarii si livrarea efectiva a coletului.

  Aceste informatii sunt stocate pentru o perioada de 10 ani, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostril doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

  DESTINATIA DATELOR

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL  si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul:
  • CONTABO Gmbh pentru suport tehnic si mentenanta websitelui www.biotaintima.ro
  • Banca Transilvania in vederea procesarii platiilor cu cardul pentru comenzile online plasate pe siteul www.biotaintima.ro
  • CONTABO Gmbh, pentru serviciile de hosting si backup destinate gazduirii siteului
  • Google
  • Facebook
  • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;
  • agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse, agenti care sunt in conformitate cu normele GDPR

  CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

  Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

  • pastrarea unei evidente interne a bazei de date;
  • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
  • indeplinirea obligatiilor contractuale derivate din contractatele la distanta instituite pin confirmarea comenzilor plasate pe siteul www.biotaintima.ro
  • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
  • este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.

   INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC MUSETTE EXIM SRL

  In momentul inregistrarii pe site-ul www.biotaintima.ro  prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul www. biotaintima.ro  ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL. va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
  In unele zone ale site-ului, S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

   CONTURILE DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL WWW.BIOTAINTIMA.RO

  In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa si adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. 

  INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

  In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

  COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL

  Informatiile colectate de pe site-ul S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

  Utilizarea datelor cu caracter personal de catre S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL. este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

  S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL. nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

  DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

  Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

  In vederea exercitarii acestor drepturi, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la nr 0791444800. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

  CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

  Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

  •              ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.

  •              daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la adresa de e-mail info.biotaintima@gmail.com

  Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

  Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

  CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

  Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

  SECURITATEA DATELOR 

  Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

  Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de S.C. SUD-EST SWISS INVEST HOLDING SRL. e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.