Premium Genetics Group este o companie care operează în Serbia, Bosnia și Herțegovina Muntenegru și România prin unic distribuitor SUD-EST SWISS INVEST HOLDING ltd. În calitate de reprezentanți ai celor mai inovatoare laboratoare din întreaga lume, de ani de zile aducem cele mai moderne teste genetice în zona. Am fost primii care au oferit analize complete ale genomului și exomului, ceea ce este absolut cea mai mare realizare în acest domeniu.

Misiunea noastră este să oferim o abordare medicală personalizată fiecărui individ din zona noastră. Viitorul medicinei constă tocmai în personalizare, iar primul și cel mai important pas către acesta este citirea digitală a genelor noastre. Predispozițiile genetice sunt responsabile de foarte multe aspecte a tratamentelor moderne, mai ales a prevenției. De aceea, încercăm să aducem importanța analizei complete a genomului/exomului mai aproape de dvs.

Suntem lideri regionali în domeniul testelor prenatale non-invazive și zeci de mii de gravide din țările în care activăm și-au arătat încrederea în laboratoarele noastre partenere.

Premium Pharma - Logo

Premium Pharma face parte din Grupul Premium Genetics, cu aceeași misiune de a aduce pe piață cele mai recente realizări mondiale din industria farmaceutică. Ne dezvoltăm produsele cu multă dăruire și atenție, pentru a depăși granițele care există în practică. Din acest motiv, portofoliul nostru constă din produse care sunt diferite, îmbunătățite, noi și care definesc standarde mondiale.

Oamenii noștri - puterea noastră

Naši ljudi_6
Naši ljudi_10